New jet black sony Playstion 4 pro -1TB

Puneti experienta de joc la nivelul urmator cu noul PS4 Pro. Jucatorii pot beneficia de o calitate a imaginii si de o rata mult mai rapida a cadrelor.

PS4 este inclus in Dual Shock Controller si AC Power Adapter, fiind pachetul perfect pentru a dezlantui gamerul interior din tine.

Imbunatateste-ti experienta de jocuri cu o grafica mai buna, performanta si pregateste-te pentru a ajunge la o liga cu totul noua cu acest SSD PlayStation 4 Pro de 1 TB.

Cu o Consola noua PS4 Pro este optimizata pentru ca jocurile dvs. sa para foarte calitative pe o iesire de jocuri TV 4K. Tot ce trebuie sa faceti este sa activati modulul si sa profitati de toate functiile acestuia.

PS4 ofera accesibilitate la puterea sporita pentru jocurile HD TV imbunatatite, noul PS4 va permite sa profitati de beneficii cu rate mai rapide de cadru si multe altele. Pachetul afiseaza, de asemenea, o gama de culori incredibil de vibrante si de viata, precum si tehnologia HDR.

Cei 4K acestui PlayStation va permite sa transmiteti filme, emisiuni si videoclipuri 4K la PS4 Pro. O modalitate excelenta de a dezlantui jucatorul din tine, acest pachet PlayStation 4 este inclus si pe Controllerul de soc a HDD-ului si un adaptor de curent alternativ.

Daca sunteti interesati sau doriti mai multe detalii despre acest produs, va invit sa consultati pagina acestuia pe: Anunturi Gratuite

40 Au vazut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *